DENİZLİ / ÇİVRİL - Karabedirler İlkokulu

Karabedirler İlkokulu

KARABEDİRLER MAH. KARABEDİRLER_42 SK. NO: 20/1 ÇİVRİL / DENİZLİ
Vizyon
çocukların gelişim düzeyleri, ilgi alanları ve ihtiyaçlarına göre hazırlanan eğitim programı, bilimsel bilgiyi ön plana çıkaran, sanatsal ve kültürel etkinliklere önem veren, yaratıcılığı destekleyen eğitim anlayışı ve aile katılımına olan desteği ile başarılar elde eden bir kurum olmaktır.
Misyon
0bilgiyi ezbere dayalı olarak değil, araştırarak, sorgulayarak, yaparak ve yaşayarak edinirler. Çocuklar, özdisiplini ve benlik saygısı gelişmiş, toplumda birey olarak yer aldığının farkında olan, paylaşımcı, kendini ifade edebilen, sorumluluk sahibi, kendi haklarını korurken başkalarının haklarına saygı gösteren, gelenek ve göreneklerimize karşı duyarlı, doğayı koruyan ve Atatürk ilke ve devrimlerine bağlı bireyler yetiştirmektir.
Başarılar
2012/2013 eğitim öğretim yılı sonunda mezun olan 15 öğrenciden 14ü sınavlarda başarı göstererek fen lisesi,Anadolu öğretmen lisesi,Anadolu lisesi,sağlık meslek lisesi ve meslek liselerine yerleşmiştir.
Öğretim Şekli :normal öğretim
08:50 başlangıç 15:35 ders bitişi
kalorifer
ilçeye ulaşımda öğretmenler okul servisini kullanmaktadır.
ilçe merkezine uzaklık 10 km İl merkezine uzaklık 110 km